
Question 14.a. 

 

Section 74 – Execution of a Sentence of Prohibition of Certain Activity 

(1) The time served in imprisonment will not be counted into the time of execution of a sentence 

of prohibition of certain activity; however the time before the legal force of the judgment, 

during which was an authorization to perform the prohibited activity withdrawn according 

another legal enactment or the time for which he could not perform this activity due to a measure 

taken by a public authority, will be counted into the time of execution of prohibition of certain 

activity. 

(2) Once the sentence of prohibition of certain activity is executed, the offender will be regarded 

as if he was never convicted. 


